vineri, 6 mai 2016

ArtSafari

Începând de azi, timp de 10 zile, ‪#‎artacuceresteorasul‬. Începe ‪#‎ArtSafari2016‬, cea mai mare expoziție de artă din România.
Dacă încă nu ai luat bilet, ar mai fi timp: http://bit.ly/24vfrjX .
 la Palatul Dacia România, pe Strada Lipscani, nr. 18-20.

util

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_43180/Ghid-practic-Cum-%C3%AEnfiin%C5%A3ezi-o-asocia%C5%A3ie-%C3%AEn-2016.html

Chic Inquest: Evenimente pentru weekend IV

Chic Inquest: Evenimente pentru weekend IV: Salutare tuturor, Este joi și mă gândesc cu plăcere la evenimentele care vor avea loc în București, unele dintre ele începând chiar de ...

Oamenii isi iubesc animalele de companie ca pe proprii copii

Oamenii isi iubesc animalele de companie ca pe proprii copii: Iti iubesti animalul de companie la fel de mult ca pe propriul copil? Este foarte bine, caci el vine la pachet cu multe responsabilitati dar si emotii neasteptate. Unele clinici veterinare intampina nevoile cosmetice ale animalului tau, oferind servicii de spalat, toaletat (toaleta urechilor, gherutelor si vidarea glandelor) si frizerie canina/felina de necesitate la domiciliu.

la multi ani taticilor

azi e ziua taticilor

cum a fost azi la PetExpo

am avut noroc, vremea a alternat, a plouat putin dimineata si pe la 15-16

la PetExpo intrarea era 10 lei, dar am avut invitatie castigata la Orasul Meu

am vazut multe standuri, putine animalute, am facut shopping inclusiv in beneficiul animalutelor

de la Vier Pfoten am cumparat  1 bluzon si 1 tricou (50/buc) si am primit cadouri publicitare, mai aveau cani, casolete, sacose/saculeti, sapunuri hand-made in forma de labuta


de la pet-factory am cumparat gama Lara (pliculete si pernute) si am primit o strachinuta publicitara dubla

de la pet-outlet am cumparat multe lucruri marca Noby

de la novafood.ro o sa comand caci aveau doar stand de prezentare - am remarcat gustari/recompense deosebite(variate tipuri de pesti) si jucarele

de la petshopmania (exotic k ) o sa comand caci aveau doar stand de prezentare - am remarcat produsele marca Trixie (ansambluri, jucarele etc) si am primit voucher

am mai primit voucher si mostre de la extrucan

mai era Romvac

l-am cunoscut pe Bossulica si mobilierul sau

mai participau canise (lupii albi, etc), Ringstar pet hotel + dresaj, clinici veterinare (Crystal Vet, Marco Vet, Daisy), dintre asociatii Vier Pfoten si Robi in pavilion si afara DogRescue de la care am si cumparat accesorii in beneficiul animalutelor, iar sambata si duminica participa si GIA cu Boketto; mai avea stand afara si centrul teritorial veterinar sector 2 pt catei

tot afara era standul pasarilor - gaini

la PetExhibition au fost mult mai multe si variate animalute








imprumut-cheta pt endoscopia unui catel

Câinele  este metis (șoricar + mini pincher), are 12 ani, dar speranța de viață i-ar putea promite încă 5 (conform review-urilor altor stăpâni de pe dogs.petbreeds.com). În general starea de sănătate a fost foarte ok până în acest an, așa că am speranța că s-ar putea pune pe picioare.

De 4 luni însă au survenit niște probleme gastro-intestinale: sunt zile în care refuză să mănânce orice fel de mâncare, care coincid cu un scaun gelatinos de culoare roz sau gălbuie (uneori cu sânge).

Până acum a făcut două seturi de analize care s-au dovedit neconcludente (1000 de lei) sub îndrumarea unui medic specialist ortoped. Am ajust acum la un medic specializat pe probleme gastro, care din păcate mă pune să îi repet același set de analize la el la clinică, conform procedurii (alții 1000 de lei :( ).

Analiza de care are nevoie - colonoscopia (medicul este aproape convins că are colită, dar procedurile medicale nu îi permit să treacă la acestă analiză direct) ar costa și ea 800-1200 de lei și nici măcar nu ar putea fi urgentată (în momentul ăsta dacă aș avea banii ar putea fi programat pt analiză în 2-3 săptămâni). Operația ce ar surveni analizei ar costa și ea în jur de 1000 de lei.

Din punctul meu de vedere nu este o sumă innaccesibilă (3000 de lei în total). Primesc pensia alimentară de la tatăl meu 800 de lei pe lună - asta ar însemna că aș strânge suma în 4 luni - moment care ar putea fi prea îndepărtat pt salvarea cuțului. Eu sunt studentă și sesiunea bate la ușă, astfel că este exclus să mă angajez acum, ținând seama că tratez cu seriozitate școala (prima postare va fi print-screen cu notele mele pt a vă convinge). Colac peste pupăză, mai am de plătit 850 de lei și ultima taxă la facultate, iar mama mea are cancer la sân și va începe citostaticele, deci cine știe și ce alte cheltuieli neprevăzute vor apărea (deși ea beneficiază gratuit de acest tratament).

Faptul că am această pensie alimentară de la tatăl meu mi-ar permite să apelez la voi sub formă de împrumut, și nu de donație. Aveți în descrierea evenimentului adresa mea pentru a stimula încrederea. Orice sumă este binevenită pt ca Kirby să ajungă cât mai repede la doctor :)

Împrumut sau donație directă: 073.720.2018
Împrumut sau donație indirectă: RO73BTRLRONCRT0282124201 - Casiana Constantin Ursu

Poate există și artiști binevoitori de la mine din listă care să dea invite organizatorilor de evenimente? Poate organizăm un event, ceva, o strângere de fonduri?

(Veniți la mine cu un tricou și vi-l pictez în schimbul ajutorului - un mesaj/simbol la alegere sau un desen ales de voi (care să nu fie mai greu de realizat decât ce vedeți pe pagina mea, Ideas onClothes. Îl veți primi începând cu luna iulie, când termin cu învățatul)


 https://www.facebook.com/events/1546927268944363/?active_tab=highlights

colecta pt catei maine 7 mai zona Flamaropol

Asociatia A Doua Sansa

Sambata, 7 mai 2016, intre orele 11:30 - 13:30 in fata Patinoarului Mihai Flamaropol {zona Piata Muncii, langa Stadionul National (National Arena)} -- Bd.Basarabia 37-39, sector 2, Bucuresti – va avea loc colecta de mancare pentru cateii din adapostul A Doua Sansa de la Glina - "Papica pentru Azorica".
Puteti dona hrana uscata (bobite), conserve cu hrana umeda (pe care le mananca cu o placere deosebita), sarma, cratite si oale de care nu va mai folositi prin gospodarie sau, daca nu sunteti in oras si doriti totusi sa participati la colecta, puteti dona contravaloarea pentru mancare in contul asociatiei specificat mai jos.
Persoana de contact: Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com
Asociatia pentru Protectia Animalelor "A Doua Sansa"
Cont in lei IBAN: RO61 PIRB 4238 7217 6900 1000 - Piraeus Bank
PayPal: ribana4you2000@yahoo.com


Saturday, May 7th, between 11:30-13:30, "Papica pentru Azorica" - food collection day for the dogs in Glina shelter - Second Chance Association. You can donate food for our dogs (puppies and adults).
There are over 200 dogs in our shelter and anybody who want to help us and them can make a small donation: food if you are around the area (near the National Arena) or you can donate in our account for the dogs.
Paypal: ribana4you2000@yahoo.com
EUR Bank account: RO27 PIRB 4238 7217 6900 2000 - Piraeus Bank
Many thanks to you all!!
Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com

Ceramica de Horezu

recomand

http://honeyscloset.blogspot.ro/

accesorii hand-made cu pise si variate lucrusoare

va doresc si voua caci pentru mine este

accesati si cumparati cu incredere

Daca vreti sa ne ajutati, sa strangem bani pentru factura de bobite a catelusilor, cumparand produse utile sau frumoase (si mai mult decat accesibile), va rugam sa vizitati albumele paginii Shop 4 Paws.
-------------------------------
If you want to help us to collect money for the food invoice of the dogs, buying products useful or beautiful (and more than accessible), please visit the albums from Shop 4 Paws page.
https://www.facebook.com/AsmaWinWinAB/

glasul unui catel

ne vedem azi

la PetExpo si la  targul anticarilor
sper ca vremea sa tina cu noi!

PLANIGLOBUL + TOT CE VREI SĂ ŞTII DESPRE TĂRILE LUMII



Acesta este un instrument fantastic: puteţi obţine sute de date asupra
economiei, demografia, condiţiile sociale, standardele de viaţă etc ..
privind toate ţările de pe Pământ.
Harta Lumii

http://www.ibge.gov.br/paisesat/main.php

la altii se poate, pe cand si la noi

http:/e-zeppelin.ro/monument-pentru-un-caine-comunitar/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini