luni, 2 ianuarie 2017

mesajul lui Kola

5 ore ·
Kola Kariola Mi-am macinat creierii la sfarsit de 2016 gandidu-ma la planuri pentru 2017.Vreau sa fiu mult mai eficient in ceea ce fac si vreau sa incerc sa dezvolt o activitate la nivel national,asa ca:
-in urmatoarele zile voi inchiria o garsionera pe termen lung,o voi utila cu birou,computer,internet,imprimanta.Aici va lucra o persoana care va raspunde la telefoanele asociatiei,va prelua cazuri,se va ocupa de postari,va raspunde la mesaje....etc
-cautam voluntari in toata tara,voluntari care vor avea contract cu asociatia Kola Kariola.Voluntarii vor avea obligatia sa faca verificari inainte si dupa adoptii pentru ca asa cum preluam cazuri din toata Romania la fel vrem sa dam si in adoptie.Incercam sa dezvoltam aceasta retea de adoptii nationale.
-tot voluntarii vor avea obligatia sa preia diferite cazuri din strada si sa le duca la anumite cabinete veterinare cu care incercam sa facem contracte de colaborare si care sa accepte plata tratamentor din contul asociatie,chiar daca nu ne aflam in aceeasi localitate sau judet.Consider ca in acest mod mult mai putine animale vor avea de suferit.
-Voluntarii nu trebuie sa castige nimic din aceasta activitate dar nici nu trebuie sa piarda.Noi vom deconta toate cheltuielile de transport.
-azi vom deschide o noua pagina de facebook,Kola Kariola Animal Rescue.Pe aceasta pagina se vor posta toate cererile de ajutor si diferite cazuri grave din tara.Persoana angajata de noi va avea obligatia sa raspunda la toate mesajele,sa ni le comunice si noi vom interveni in functie de posibilitati.Actuala pagina Kola Kariola si Centrul de adoptii Kola Kariola vor fi disponibile strict pentru activitatea noastra,pentru adapostul nostru si pentru adoptiile cateilor aflati in grija noastra.
Noua pagina o voi primova intens ba chiar voi investi bani in promovarea ei.Atunci cand va fi disponibila am sa va rog sa o distribuiti masiv.Cu cati vom fi mai multi in aceasta pagina cu atat mai mare va fi procentul de salvare.
Deocamdata atat dar voi incerca sa dezvolt aceasta strategie in functie de fondurile pe care le voi avea.
Fac acest pas pentru ca imi este imposibil sa raspund la toate mesajele si telefoanele,profit de faptul ca avem multi urmaritori pe pagina si doar asa nu vor mai trece cazuri nepostate,cazuri la care oricine altcineva ar putea intervenii.
In acest an vreau cat mai multe adoptii reusite,cat mai putine animale chinuite,cat mai multe salvari si vreau conditii mai bune in adaposturile publice.
Legat de implicarea mea in lagarele de stat o sa fac o postare ampla in zilele urmatoare.
Vreau sa fac ceva,vreau mai bine ca inainte...si o sa fac
P.S. Daca sunt persoane interesate sa ocupe postul de care am vorbit mai sus sunt rugate sa ne trimita cv pe adresa de mail a asociatiei.Obligatoriu cunostinte PC si limba engleza.Oferim carte de munca si un salariu atractiv.Conditia de baza este "trup si suflet" pentru animale!!!
Atentie,nu sunt o persoana foarte prietenoasa atunci cand este vorba despre animale si nu accept greseli in ceea ce le priveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini