luni, 2 ianuarie 2017

sos!

Impreuna pentru Diana a adăugat 2 fotografii noi.
Diana este o tanara de doar 27 ani, care in urma cu 2 luni (in luna octombrie) a fost diagnosticata cu cancer - tumora intramedulara C2 – tumora localizata inauntru maduvei. Am urmat sfaturile medicilor din Romania inca din luna mai a acestui an si anume, acela de asteptare si de supraveghere a “masei” prezente in maduva, sub un tratament cu dexametazona sau medrol.
In luna august repetandu-se RMN-ul cu o concluzie dureroasa: tumora se marise si totodata si-au facut aparitia si coltii bolii: sensibilitatea mainii drepte scazuse.
La inceputul lunii septembrie am plecat de urgenta si-n strainatate (Viena) unde speram ca avem mai multe sanse: insa sperantele ne-au fost taiate de acelasi verdict: “intramedullary spinal low grade tumor” insa biopsia sau operatia sunt excluse din cauza lezarii nervilor (motori si respiratori). Totusi ne indicau o biopsie pentru a fi siguri ca nu e vorba despre o mielita, simptomele deja deveneau incisive(mana dreapta era 70-80% pierduta senzitiv si motor).
In octombrie ni s-a ivit o sansa din partea unui doctor de la International Neuroscience Institute Hannover – Germania ce poate opera astfel de tumori cu monitorizarea nervilor insa cu costurile pe masura (50 000euro). Cu ajutorul unui mare noroc, un adevarat miracol, suma a fost platita. Cu sufletul la gura aflam ca operatia a decurs normal insa ni se transmite si o veste tragica: tumora nu a putut fi inlaturata (este prinsa intre vertebrele C2-C6 ) ci scoasa doar o mica parte pentru biopsie.
Farama de speranta pe care ne-o cladisem s-a spulberat la aflarea rezultatului partial al biopsiei: Astrocitom gradul 3.
Dianei i s-a recomandat sa inceapa imediat sedintele de radioterapie combinate cu chimioterapie, urmarite indeaproape prin analize saptamanale de sange de catre medicul oncolog si cel specializat in radioterapie.
Diana incepuse sa se simta mai bine, parca si psihic era pregatita de lupta cand, rezultatul final al biopsiei a cazut ca un nor de plumb: “ High Grade Diffuse Midlime Gliome cu mutatie H3k27M” un cancer extrem de agresiv – glioblastom difuz cu evolutie rapida.
Dupa a 11-a sedinta de radioterapie starea Dianei s-a inrautatit necesitand transfuzii de sange si trombocite (costul acestor transfuzii fiind de 600euro), iar ambele terapii (radioterapia si chimioterapia) s-au oprit pentru a lasa organismul sa se refaca. Corpul ei firav nu a rezistat sedintelor de radioterapie ajungand ca nivelul de hemoglobina, leucocite si trombocite sa fie aproape de 0. Spun "aproape" pentru ca daca ar fi ajuns la 0 stim ce ar fi insemnat.
Din pacate, datorita complicatiilor, a analizelor, precum si a tratamentelor suplimentare, costurile s-au ridicat foarte mult, iar fondul initial de 50 000euro ce a fost furnizat initial pentru operatia de largire si depresurizare a maduvei spinarii, plus biopsie s-a epuizat.
Vazand ca acest tratament este foarte dificil si oarecum ineficient, iar datorita complicatiilor aparute ce au necesitat oprirea lui, am cautat alternative: una fiind o clinica din Koln, unde se fac tratamente bazate pe imunoterapie dar la care ne lovim de aceeasi bariera financiara: Un fond de 50 000euro- un cost mult prea mare pe care din pacate nu-l putem acoperi!

Daca ne puteti ajuta cu informatii in privinta unei clinici mai bune sau daca doriti sa ne oferiti un sprijin financiar va suntem recunoscatori si va multumim din suflet ca ne sunteti alaturi!
Va rog de asemeni sa distribuiti, e la fel de important ca si o donatie!
Cont RON:
RO60INGB5516999901237328 - ING Bank - titular Adrian Jurubiță
RO40INGB0000999906461846 - ING Bank - titular Adrian Jurubiță
Cont EURO:
RO97INGB0000999906440644 - ING Bank - titular Diana Jurubiță

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini