miercuri, 30 august 2017

ce a patit Ana Maria Florea Harrison cu Aventurile lui Riki plagiat tocmai intr-un manual

Cand imi e greu sa accept ca lumea poate fi oribila si ca eu, vreau, nu vreau, trebuie sa traiesc in ea, si cu ea, sufar. Dar respir, ma uit in jur si nu spun nimic. Ma uit doar si respir. Adesea ma uit la documentare. Ador documentarele, ma invata ce nu stiu. Preferatele mele sunt despre Al Doilea Razboi mondial. Invata despre suferinta, despre infamie, despre rezistenta. Slava domnului, lumea asta oribila e mai putin oribila decat lumea aceea. Dar nedreptatea porneste de la intamplari apparent banale. Nu spui nimic o data, de doua ori, de trei ori si tot asa pana te obisbuiesti sa umbli cu fruntea plecata, nu cumva sa isti un scandal si lumea sterila sa spuna: ce, tu nu stii ca asa merg lucrurile? Tara de cacat, auzi, si lumea trece mai departe la fel de sterila.
Asa ca eu ma uit la documentarele mele si-mi imaginez o voce cu accent BBC care spune: And She Stood Up. Yes, I am standing. Head straight.
Cine fura azi un ou, a furat demult un bou.



Grupul Editorial Art, cu o cifra de afaceri de peste 8 milioane de euro, mi-a plagiat cartea Aventurile lui Riki, mi-a schimbat ilustrația și a publicat furtul fix intr-un manual pentru copii: În țara textelor frumoase, manual auxiliar pentru clasa a IV-a. Când am aflat, mi-au spus că ar trebui să fiu onorată că mi-au tipărit textul cu Riki și nu îmi datorează absolut nimic. Eu i-am scris public ministrului educației. Am nevoie de sharurile voastre pentru ca parintii ai caror copii studiaza de pe acest manual sa stie ca este plagiat. De asemenea, daca sunteti autor si ati traiti umilinte din partea editurilor, scrieti-mi. Haideti sa-i facem sa ne respecte si sa ne plateasca drepturile!

 http://www.rikiandfriends.com/index.php/ro/editura-art-mi-a-plagiat-cartea-intr-un-manual-auxiliar-de-clasa-a-iv-a/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini