miercuri, 30 august 2017

proiect parc terapeutic plaja destinat persoanelor cu dizabilitati

AlergpentruAutism - Adrian Gemanaru
·
DISTRIBUIE❤️Exista in Constanta, Romania❤️Parc Terapeutic
PRIMELE IMAGINI ! Prin intermediul Facebook si al prietenilor mi-am facut cunoscut proiectul. Am nevoie de SHARE-ul tau ca acest proiect sa fie cunoscut de cat mai multi oameni ce doresc si vor sa se implice.
Am avut curaj sa pornesc la drum pentru a realiza un parc terapeutic destinat persoanelor cu dizabilitatidirect pe plaja. Am gandit deja primele ateliere ocupationale:
Pictura pe sticlă direct pe plajă, un panou vertical de sticlă, ce va putea fi pictat de 8 copii în acelaş timp, prin diferite metode: cu pensula, buretele sau chiar cu degetele.
Padurea de bambus reprezinta un instrument muzical gigant, cu o suprafaţă de peste 20 mp. Este o adevarată pădure de bambus, prin intermediul căreia copiii îşi vor putea crea propriile melodii doar prin lovirea beţelor de bambus.
Cascada pe plaja direct pe plajă o cascadă în mărime naturală, iar copiii vor avea sarcina de a găsi cele mai bune soluţii pentru ca apa să reuşească să treacă peste toate obstacolele naturale.
Curcubeul perdele colorate din texturi diferite vor fi dispuse in zona de stimulare tactila.
Am gasit cativa oameni care sa creada in visul meu si au acceptat sa vina alaturi de mine sa ma sprijine in eforturile mele.Primesc mesaje, telefoane si mailuri de incurajare din partea multor oameni ce-si doresc sa se intample aceasta poveste.
Toti oameni cu care ma intalnesc, imi transmit acelas lucru. Este bine ca se mai gandeste cineva sa faca ceva si pentru persoanele cu dizabilitati.
Cu ajutorul Facebook pentru mine este important sa pot demonstra cat mai multor companii ca acest proiect se poate realiza. Este esential sa pot atrage sponsori pentru a putea oferi cat mai multe facilitati acestor copii. Am nevoie de implicare sociala, sa pot aduna voluntari care sa fie dispusi sa ofere din timpul lor celor ce au nevoie de atentie.
Toti oamenii care vin pe plaja si intalnesc aceasta zona, sunt entuziasmati si imi spun ca asteapta cu nerabdare anul urmator sa vada cum va arata parcul terapeutic la final.
Am incredere ca voi putea desena la malul marii o zona magica, care sa dea curaj multor persoane cu dizabilitati sa iasa din casa si sa-si petreaca o vacanta frumoasa pe litoralul romanesc.
Parcul Terapeutic „Plaja Dizabilitati” va cuprinde zone de șezlonguri, zone de cearșafuri, spatii pentru terapie prin sport si muzica (meloterapie), cort spiritual, rampe de acces, scenă pentru evenimente, grădină senzorială de relaxare, punct de hidratare, locuri de joacă, ponton mobil pentru sarituri in apa, zonă de stimulare auditivă, vizuală și tactilă, alee senzorială, atelier de olărit, spatiu pentru terapie canina cu ajutorul cainelui de terapie Sunny certificat international, scaune mobile plutitoare pentru persoanele cu dizabilități, vestiare, dusuri, toalete, cort de prim ajutor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini