vineri, 25 august 2017

Festivalul Ambasadelor 7-10.09.2017 in cateva locatii

Festivalul Ambasadelor se simte entuziasmat(ă).
Our world people, avem o veste mare, mare, la Festivalul Ambasadelor vom organiza cea mai complexa expozitie de costume traditionale si ornamente, aduse in premiera in Romania, prin participarea a peste 50 de tari! Calatorim de la Est la Vest, pe tot globul, prin cultura pe care o imbracam si o ducem mai departe cu noi. INTRAREA LIBERA!
7-10 septembrie la Grand Hotel du Boulevard! #festivalulambasadelor2017

Cinema People, ne imbarcam intr-o calatorie in jurul lumii, chiar din propriul oras? De data aceasta prin cele 24 de filme absolut fantastice pe care vi le-am pregatit intre 7-10 septembrie, la Cinema PRO. Vom traversa Globul prin povesti fascinante despre oameni frumosi si inspirationali, despre cum putem invinge prejudecatile si stereotipurile, despre ceea ce ne leaga si ne face sa fim ONE WORLD!
Selectie de filme din: Suedia, Brazilia, Belarus, Cipru, Rusia, India, Palestina, Lituania, Peru, Turcia, Mexic, Spania, Croația, Malaezia, Azerbaijan, Republica Moldova și Indonezia.
Iata si un preview despre ceea ce va astepta la Festival in cadrul proiectiilor incluse in World Cinema! Intrarea LIBERA!

 Food People 🥑🥥🌶️🌮🌯🥙🥘🍲🥗🍜🥢🍽️: din seria ce-o sa mai salivam la Festivalul Ambasadelor- anul acesta ne astepta bunataturi pe 9 si 10 septembrie, in Parcul Titan, langa scena, INTRARE LIBERA, cu focus pe Mexic, Ungaria, Turcia, Spania, India, China, Belgia si tot asa. Cu alte cuvinte habemus taqueria, burrito si quesadilla, kurtoskalacs, langos, gulas si hotdog unguresti, paella si sangria, delicatesuri belgiene cu ciocolata si waffles, arabesti si turcesti cu multa miere si spices, ciudatenii chinesti, cu tot cu ravase magice, picanterii indiene, smoothie si juice bar brazilian, mojito si rom cubanez, placinte moldovenesti, o fiesta gastronomica!
Kurtoseria Sekler Hot Dog El Torito Delicii pe Roti Waffles & Coffee Templul Soarelui RestaurantIndian AgraPalace Rio Juice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini