vineri, 1 decembrie 2017

Cautam iniMosi

Continuam si anul acesta misiunea noastra de mosi iniMOSI si ne-am propus sa aducem din nou magie si dragoste copiilor mai putin norocosi, de data aceasta poposind in Urlati, Jud. Prahova.

Dacă dorești să ne ajuți să dăruim bucurie copiilor, alătură-te campaniei noastre și pregătește o supriză unui copil, sunt cel putin 31 de dorinte de implinit 😊

Avem o tolba cu scrisorele, alege una dintre ele care are si un corespondent in lista atasata și ajută-ne ca sărbătorile de iarna să devină cu adevărat vesele, cu donații de dulciuri, jucării, rechizite și… orice crezi tu ca poti sa oferi pentru copiii ce provin din medii defavorizate. Dorintele copiilor din scrisori poate ca nu pot fi implinite ad-litteram, stim cu siguranta ca orice pregatesti pentru ei va fi minunat, garantam zambet larg din partea lor si o bucurie pe care doar un suflet de copil o poate simti!

Ce trebuie sa faci?

📌Selecteaza o scrisoare printr-un comment in subsolul acesteia cu mesajul “vreau sa fiu iniMOȘul tau” si numele copilului

📌Indeplineste-ti rolul de mos iniMOȘ si implineste dorinta micutului care ti-a scris

📌Impacheteaza cadoul si vino sa te intalnesti cu noi cel tarziu pana pe 14 Decembrie.


Noi ne vom asigura ca micutul va primi cadoul, poti chiar si tu sa vii pe data de 16 Decembrie la Urlati sa ne bucuram unii de altii.

Iti multumim pentru tot ce daruiesti, tu stii ca la final… luam cu noi doar bogatia inimii cu care iubim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini