vineri, 1 decembrie 2017

SOS!

Nicoleta Istudor Manciu a adăugat 21 de fotografii noi — simţindu-se tristă.

Am postat despre câinii de la mănăstire, 42,nu sunt mulți, dar nu va imaginați cum stau și unde.Terenul este nisipos, când plouă de multe ori se inunda,ei stau în lanț pentru că sunt situați intr-o zona circulată și risca sa fie loviți de mașini sau călcați de tren, cuștile,unele sunt rupte,ploua în ele,nu are voie preotul să le bage paie pt ca nu-i permit pompierii (trenurile care trec pe acolo sunt încărcate cu materiale inflamabile ) și nici cei de la mediu nu-i permit pentru ca sunt ape protejate ai spun ca se duc paiele în apa.Sa ne gândim ca vine iarna, stau în plin viscol, niciun adăpost, doar custile și alea rupte,va veni gerul și nu vor rezista.Trebuie adoptați, neapărat, au fost ani când au murit înghețați pentru ca a dat zăpadă mare,preotul e singur și nu poate da zăpada pe așa mare suprafață fără ajutor.Trebuie adoptați, și el își dorește asta, nu mai vrea sa-i vadă chinuiți în lanț. Oamenii îi aduc și îi lasă pentru ca știu ca el îi iubește și le va purta de grijă, dar e depășit.
Mâncare si iar mâncare,mare nevoie de ea,paturi, castroane, niște folii de celofan pentru a acoperi cuștile, ploua în ele.
Vizitați, au nevoie de mângâiere, toți sunt blânzi, te cuprind cu labele și abia reușești sa te eliberezi, sunt disperați după afecțiune și căldură.
Va dau locația în privat, vine luna Decembrie, luna cadourilor, luna minunată, mergeți și vedeți -i, alegeți unul și luați -l acasă,duceți un sac cu boabe,e 18 lei,nu puteți sa ajungeți, lăsați -la Tom Vet si strigati la mine sau la Isabela Simon ,noi vom lua și vom duce mâncarea la căței.
AJUTAȚI I,VĂ ROG!!!
CONSTANȚA!
Caini sunt toți sterilizați! Adoptați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini