luni, 17 aprilie 2017

Cum afectecteaza televizorul

modificari la campania de sterilizari

Din motive independente de vointa noastra, suntem nevoiti sa facem aceste modificari la campania de sterilizare gratuita din orasul Buftea. Cu toate ca ni s-a sugerat in ultima clipa de a schimba data campaniei sau de a o anula, din respect pentru oamenii care au sunat si s-au programat, din dorinta de a ajuta animalele si oamenii si din respect pentru medicii si finantatorii acestor sterilizari - am decis sa mergem mai departe, facand aceste modificari.
Campania se va tine in zilele de 18 - 19 aprilie 2017 ( marti si miercuri ). Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste sterilizari, vor veni intre orele 7:30 - 9:00 in fata sediului ADP Buftea , str. Pepinierei, nr 7. Animalele vor fi transportate cu masina autorizata la cabinetul Center of Hope - respect life unde vor fi sterilizati si adusi inapoi in Buftea, la proprietari. Daca nu dispuneti de mijloc de transport, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0730.453.613 sau 0727.042.942 si vom veni acasa la dvs sa va luam animalutele sau sa va ajutam sa le prindeti de pe strada.
Prioritare sunt femelele !

Va multumim pentru intelegere si va asteptam in numar cat mai mare, doar impreuna putem rezolva problema animalelor abandonate si a stoparii inmultirii acestora.

wow

Sir David Attenborough has a 430-million-year-old fossil named after him.
bbc.in/2mUg4Ug

atentie la vorbe

12 phrases your kids shouldn’t hear from you goo.gl/1jjfd8

gimnastica live

TVR2 este în direct acum.
·
LIVE de la Cluj Arena - antrenamente masculin
Televiziunea Română transmite în exclusivitate calificările şi fazele finale ale Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin şi Feminin, Cluj 2017 https://goo.gl/Ylu3L6

cat clips

On #MelancholyMonday, join these tired tabbies as they settle into their sweet & silly STEPFORD LIVES in this rather romantic episode of CAT CLIPS.

Watch the video: http://www.youtube.com/watch?v=xEDZsGmWjc0

Elvis Presley - The Next Step is Love (tribute)

A Street Cat Named Bob [Behind the Scenes]

Gatitul fetelor pentru stropitul din a doua zi de Paste / Cobzality- De ...

https://plus.google.com/106435530087006244468/posts/64F7iUBdz9x


poezia sufletelor

Hristos a înviat !
La Paşti
Astăzi în sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necăjite si mânjite,
Zece ouă înrosite.

Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-a-ntrebat:
- Ce vă este, frătioare,
- Ce vă doare?
Nu vă ninge, nu vă plouă,
Stati gătite-n haină nouă,
Parcă, Dumnezeu mă ierte,
N-ati fi ouă...
- Suntem fierte!
Zise-un ou rotund si fraise
Lânga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au început cu gura:
- Pân'la urmă tot nu scap!
- Ne găteste de paradă.
- Ne ciocneste cap în cap
Si ne zvârle coaja-n stradă...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam să fiu omletă!
- Eu, de m-ar fi dat la closcă,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi să tac:
Asa galben sunt, că-mi vine
Să-mi închipui că pe mine
M-a ouat un cozonac!...
De George Tapârceanu

rolul piselor in razboiul mondial

http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/pisici-ajutor-razboi-mondial-1_53f877310d133766a88307aa/index.html

parcul Coltea schimb de carti 23.04 noaptea cartilor

22-23.04 festin cu dulciuri in Gradina Sticlarilor



F.R.I.E.N.D.S.

Fotografia postată de My Attitude - My Life - My Rules.

22.04 colecta Monei Semeniuc

ca de obicei in parcarea Auchan Titan
urmariti pe FB evenimentul

The Village Hotel din Breb, Maramureș

haiosi

http://imgur.com/gallery/MVmMBJt

Grigore Lese-Saracu' omu' cu dor

Adorable Cat Tries To Wake Up Sleepy Dog | CatNips

22.04 ziua portilor deschise la muzeul de geologie

Iniţiativa "Drepneaua neagră" România



Revenim cu mesajul din fiecare sezon : Ati gasit o drepnea neagra? Sunati de urgenta la numarul Centrului de reabilitare drepnele valabil 24/7 : 0730 366 428
- Drepneaua este un zburator prin excelenta, viata ei este dusa pe aripi ! In aceasta perioada pana la finele lui mai, inceput de iunie , este sezon exclusiv de adulti drepnea.
- Drepneaua trebuie tratata diferit de orice alta pasare salbatica, dat fiind specificul ei de viata aparte, are nevoie de ingrijiri specializate
- Fie ca este gasita la sol, ratacita intr-o scara interioara, curte interioara, in poduri in cautarea locului de cuibarit, in balcon,etc, are nevoie urgenta de ajutor
- In cazul in care este atacata de pisica/ caine trebuie intervenit rapid , orice amanare inseamna moartea pasarii
- Nu hranim, nu hidratam pasarea salbatica gasita ! Ciocul drepnelei este extreme de fragil si poate fi rupt in cateva secunde – astfel riscam sa lipsim posibilitatea primara a pasarii salbatice de a se mai hrani pe viitor – si riscam sa omoram pasarea salbatica exclusiv insectivora cu hrana neadecvata : paine, malai, carne si produse din carne, orice tipuri de larva /viermi, graunte, oua, insecte conservate, produse lactate , etc. In plus drepneaua respira prin limba, osul fragil al limbii se rupe f. usor, astfel riscam sa lipsim pasarea salbatica de posibilitatea de a respira!
- Nu hrana este panaceu pentru problemele medicale ale pasarii salbatice gasite, greseala care se intampla de prea multe ori atunci cand ne confruntam cu gasirea unei pasari salbatice in nevoie!
- Nu se cazeaza in colivie, in spatiul personal, etc , ci intr-o cutie foarte curata de carton ferita de zgomot, intruziune repetata ,de frig, mediu neadecvat – balcon, baie , bucatarie, etc. In niciun caz in cutia de carton foarte curata folosita pentru cazare / transport nu punem talas, vata, iarba, crengi, frunze, pene si puf, articole textile murdare, carpe de bucatarie, s.a.m.d. Nu dam gauri in capacul cutiei, ci intr-unul din laterale , cu un pix, 10-12 gaurele.
- Nu ‘’stimulam’’ drepneaua fortand-o prin aruncarea in aer, greseala fatala ! Nu degeaba nu este in mediul ei natural : pe cer sau la cuib!
- Nu o lasam drept jucarie sau in grija copiilor !
- Faptul ca aceasta migratoare nu cunoaste omul drept dusman si nu reactioneaza precum alte pasari salbatice la intalnirea cu omul , o face sa para ‘’docila’’ si de aici transferul emotional total periculos !
- Aceasta migratoare aparte are sistemul imunitar conceput pentru specificul ei de viata, in momentul in care nu mai este pe aripi , ci la sol, intervine stresul, sistemul imunitar nu mai functioneaza normal si este expusa la numeroase boli si infestari .
- De aceea functionam 24/7 !

nodul perfect

3 easy ways to tie a tie. I'm a pro now!👔😎
bit.ly/2gd3orC

The Corrs - Toss the Feathers

The world's best dance band! TODES 2010.wmv

Grigore Lese-Saracu' omu' cu dor

Corgi Can't Get Easter Egg Off Face - Puppy Love

Dave Brubeck 1953 - Why Do I Love You

AMANAT nu uitati nici de Gradina cu artisti in parcul Icoanei din 22.04

http://gratuitor.ro/gradina-cu-artisti-gradina-de-primavara/


 Dog Rescue Romania
·
(Ro) Deschidem sezonul evenimentelor in aer liber din acest an in zilele de 21 si 22 Aprilie, in parcul Gradina Icoanei alaturi de cei de la “Gradina cu Artisti”. Va asteptam incepand cu orele 10:00 – 20:00 sa ne cunoasteti si sa ne distram impreuna. Aducem si catei si pisici ca sa nu plecati cu mana goala de la standul nostru :)
(En) We open the season for outdoor events strating on 21 and 22 April in the Gradina Icoanei Park along with those from the "Gradina cu Artisti"(Garden of artists). We are waiting for you starting at 10:00 a.m. to 8:00 p.m. to meet us and have fun together. We also bring dogs and cats that you do not leave with empty hands

Ochiul magic: Viaţa de câine, un nou reportaj la TVR1

S.I.R.O.P.

http://adevarul.ro/locale/zalau/eleva-liceu-pus-picioare-afacere-sociala-grozava-procura-hrana-colegilor-sarmani-si-i-trimite-excursii-1_58ef2d955ab6550cb838090e/index.html

ce ne arata camerele in paduri

http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/big-brother-padurile-zona-ceahlau-ispravile-salbaticiunilor-carpati-surprinse-camerele-supraveghere-1_58f0da535ab6550cb841c862/index.html

SATUL ROMÂNESC ÎN IMAGINI – AGERPRES

SATUL ROMÂNESC ÎN IMAGINI – AGERPRES

Buzău: Tânăra Bianca Zamfir, cercetătoare de succes la stațiunea legumicolă la vârsta de 28 de ani – AGERPRES

Buzău: Tânăra Bianca Zamfir, cercetătoare de succes la stațiunea legumicolă la vârsta de 28 de ani – AGERPRES: Tânăra Bianca Zamfir este la vârsta sa de 28 de ani doctorand și cercetător la Stațiunea de cercetare legumicolă Buzău, membru al colectivului de genetică-ameliorare condus de academicianul Costel Vânătoru, ea având deja în palmares câteva soiuri omologate și brevetate.

Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animație în 3-D – AGERPRES

Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animație în 3-D – AGERPRES: Starul hong-konghez de arte marțiale Jackie Chan, una din fețele cele mai cunoscute din cinematografia chineză, a prezentat un serial de desene animate în 3-D în care va lupta împotriva monștrilor și va da sfaturi copiilor, a informat ziarul South China Morning Post citat de EFE.

Covasna: Meșteri în arta încondeierii ouălor, invitați la 'Sărbătoarea ouălor roșii' de la Brădet – AGERPRES

Covasna: Meșteri în arta încondeierii ouălor, invitați la 'Sărbătoarea ouălor roșii' de la Brădet – AGERPRES: Meșteri în arta încondeierii ouălor sunt așteptați să participe la cea de-a 23-a ediție a festivalului 'Sărbătoarea ouălor roșii', ce va avea loc pe 18 aprilie, în cea de-a treia zi de Paști, în localitatea Brădet, de lângă Întorsura Buzăului.

Ziua internațională a hemofiliei – AGERPRES

Ziua internațională a hemofiliei – AGERPRES

exemplu

http://adevarul.ro/locale/slatina/marinimia-unui-comunitati-catolice-doar-100-membri-fata-nevoiasii-confesiune-ortodoxa-nu-facem-prozelitism-actele-caritate-1_58f1371c5ab6550cb8439aec/index.html?ref=yfp

HRISTOS A INVIAT INTERNATIONAL

·         Arabic (standard) – المسيح قام! حقا قام! (al-Masīḥ qām! Ḥaqqan qām!) or المسيح قام! بالحقيقة قام! (al-Masīḥ qām! Bi-l-ḥaqīqati qām!)

·         Aromanian – Hristolu unghia! Daleehira unghia!
·         Basque – Cristo Berbiztua! Benetan Berbiztua!
·         Breton – Dassoret eo Krist! E wirionez dassoret eo!
·         Bulgarian – Христос възкресе! Наистина възкресе! (Hristos vyzkrese! Naistina vyzkrese!) 
·         Church Slavonic – Христóсъ воскрéсе! Воистину воскресе! (Hristos Voskrese! Voistinu voskrese!)
·         Coptic – ΠιχρίςΤος αϥτωΝϥ! ϦΕΝ οΥΜεθΜΗι αϥτωΝϥ! (Pikhristos Aftonf! Khen oumethmi aftonf!)
·         English – "Christ is risen! Truly, He is risen!" or "Christ is risen! Indeed, He is risen!"  Esperanto – Kristo leviĝis! Vere Li leviĝis!
·         French – Le Christ est ressuscité! En verité il est ressuscité! or Le Christ est ressuscité! Vraiment il est ressuscité!
·         Georgian – ქრისტე აღსდგა! ჭეშმარიტად აღსდგა! (Kriste aghsdga! Cheshmaritad aghsdga!)
·         German – Christus (or: Der Herr) ist auferstanden! Er ist wahrhaft (or: wahrhaftig) auferstanden!
·         Gikuyu – Kristo ni muriuku! Ni muriuku nema!
·         Greek – Χριστὸς ἀνέστη! Ἀληθῶς ἀνέστη! (Khristós Anésti! Alithós Anésti!)
·         Hebrew (modern) – המשיח קם! באמת קם!‎ (Hameshiach qam! Be'emet qam!)
·         Hungarian – Krisztus feltámadt! Valóban feltámadt!
·         Italian – Cristo è risorto! È veramente risorto!
·         Japanese – ハリストス復活!実に復活! (Harisutosu fukkatsu! Jitsu ni fukkatsu!)
·         Khmer - Preah Christ mean preah choan rous leong vinh! trung mean preah choan rous leong vinh men!
·         Korean – 그리스도 부활하셨네! 참으로 부활하셨네! (Geuriseudo Buhwalhasheotne! Chameuro Buhwalhasheotne!)
·         Latin – Christus resurrexit! Resurrexit vere!
·         Maltese – Kristu qam! Huwa qam tassew! or Kristu qam mill-mewt! Huwa qam tassew!
·         Mandarin – 基督復活了! 他確實復活了! (Jidu fuhuo-le! Ta queshi fuhuo-le!)
·         Old English – Crist aras! Crist soþlice aras! (Lit: Christ arose! Christ surely arose!)
·         Old Irish – Asréracht Críst! Asréracht Hé-som co dearb!
·         Polish – Chrystus zmartwychwstał! Prawdziwie zmartwychwstał!
·         Portuguese – Cristo ressuscitou! Em verdade ressuscitou! or Cristo ressuscitou! Ressuscitou verdadeiramente!
·         Romanian – Hristos a înviat! Adevărat a înviat!
·         Russian – Христос воскрес! Воистину воскрес! (Christos voskres! Voistinu voskres!)
·         Scottish – Tha Crìosd air èiridh! Gu dearbh, tha e air èiridh!
·         Spanish – ¡Cristo ha resucitado! ¡En verdad ha resucitado!
·         Swahili – Kristo Amefufukka! Kweli Amefufukka!
·         Syriac – ܡܫܝܚܐ ܩܡ! ܫܪܝܪܐܝܬ ܩܡ!‎ (Mshiḥa qām! sharīrāīth qām! or Mshiḥo Qom! Shariroith Qom!)
·         Turkish – Mesih dirildi! Hakikaten dirildi!
·         Uyghur – ئەيسا تىرىلدى! ھەقىقەتىنلا تىرىلدى! (Əysa tirildi! Ⱨəⱪiⱪətinla tirildi!)
·         Vietnamese - Chúa ki-tô đã phục sinh! qu̓a thật ngài đã phục sinh!
·         Welsh – Atgyfododd Crist! Yn wir atgyfododd!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini