joi, 4 octombrie 2018

V for V 10-11.11.2018

Pe 10 și 11 noiembrie ne întâlnim la a 21-a ediţie de V for VINTAGE
| târg de design contemporan și cultură vintage |

Giovanni Ottonello (director artistic Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (fondator The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE) formează juriul internaţional care selectează portofoliile designerilor la ediția cu numărul 21 a târgului V for VINTAGE. Astăzi vă facem cunoștință cu Giovanni și Myra.
Giovanni Ottonello este directorul artistic IED (Istituto Europeo di Design). Giovanni a fost consultant de imagine pentru Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, Hugo Boss,  Rubelli, Artsana, Lancia, Ethos și mulți alții. În prezent organizează seminarii și conferințe cu teme ce variază de la grafică, la modă, de la design până la fotografie și artă contemporană în diferite instituții de design și modă ale lumii.
 
Interviu cu Giovanni
Myra Postolache este fondatorul The Secret Code of Fashion și contributor Vogue Italia. Lucrările ei au fost publicate în Vogue Italia, ELLE Italia, L’Officiel Malaysia, Schön Magazine, Trend Privé Magazine, The LA Fashion și multe altele. Misiunea ei este de a sprijini designerii din industria modei prin crearea unui dialog între branduri și publicul lor.
Interviu cu Myra
Cu Giovanni și Myra ne întâlnim pe 10 și 11 noiembrie la V for VINTAGE 21.
Call for Entries pentru designeri și colecționari
este deschis până pe 7 octombrie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini