sâmbătă, 14 octombrie 2017

alt SOS!

SOS Gradinita Viperesti
Lume, lume, avem nevoie de ajutorul vostru!
Suntem un grup de tineri voluntari ce ne dorim să ajutăm copii de la Grădinița Vipereşti din judetul Buzău. Este o grădiniță de stat cu program normal, la care participă activ un număr de 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, ce îşi desfăşoară activitățile în două săli de clasă.
Materialele educative de care dispune grădinița sunt limitate, iar situația financiară a familiilor care îşi duc copiii la această unitate de învățământ este scăzută ( ceea ce duce la creşterea abandonului şcolar încă de la vârste fragede ).
Noi ne-am dori, împreună cu ajutorul dumneavoastră, să îi motivăm şi să îi încurajăm pe aceşti copii, încercând să adunăm/procurăm lucrurile de care au nevoie şi care le-ar face procesul de învățare mult mai uşor şi mai interesant.
Până acum am reuşit să strângem câteva cutii cu jucării şi cărticele cu poveşti, caiete şi culori, 2 saci cu hăinuțe, un calculator ( pentru care avem nevoie de windows cu licență, dacă ne poate ajuta cineva cu licența îl rugăm să ne scrie în mesaj privat ) şi 2 imprimante ( avem nevoie de cartuşe cu tuş negru şi colorat ), de la Editura Cartemma am primit o donație cu 9 cărți de poveşti deosebite ( Mulțumim pentru gestul minunat, Editura Cartemma), iar o prietenă ne-a donat câteva bijuterii handmade pe care le-am postat pe pagina noastră ( vă invităm să vizionați albumul cu bijuterii ) şi din a căror vânzare dorim să cumpărăm copiilor carioci, culori, acuarele şi tot ce mai este necesar şi posibil.
Mai avem nevoie de :
● jucării şi jocuri educative;
● cărți de poveşti şi educative;
● cărți de colorat;
● bloc de desen;
● pensule şi acuarele;
● creioane colorate/cerate;
● pixuri şi creioane;
● ascuțitori, gume de şters;
● plastilină;
● puzzle cu piese mari;
● planşe educative;
● lego;
● ghiozdane;
● tuş negru şi colorat;
● top de hârtie A4;
● hârtie colorată;
● hârtie creponată;
● foarfece;
● lipici;
● DVD-uri cu desene animate sau jocuri educative;
● prelungitoare;
● detergenți profesionali pentru baie;
● săpun lichid pentru mâini;
● prosoape de hârtie;
● hârtie igienică;
● şervețele umede pentru copii.
ŞI DE UN SHARE!!!!!
Luna decembrie, pentru fiecare dintre noi este o lună magică şi plină de bucurii...
Haideți să le aducem şi acestor copilaşi un pic de lumină în suflete, un pic de magie şi muuultă bucurie. ( La începutul lui decembrie ne-am propus să ducem toate aceste materiale de care ei au atâta nevoie ).
Pentru detalii şi informații legate de strângerea lucrurilor necesare puteti lua legătura cu ALINA CHEROIU 0762 467 303 şi BOGDAN DURLA 0724 577 056
Orice ajutor în bani poate fi realizat ca donație în contul echipei noastre RO05INGB0000999906479936
Mulțumim anticipat!







SOS Gradinita Viperesti a adăugat 84 de fotografii noi.
Cumperi şi/sau donezi pentru copii din Vipereşti
Salutare, lume!
Pentru că nu am reuşit să strângem suficiente materiale educative pentru copii de la Grădinița Vipereşti, Daniela Rosu ne-a sărit în ajutor donându-ne câteva bijuterii handmade făcute chiar de ea. De asemenea, mai avem şi câteva accesorii de păr, o geantă donată de o doamnă ce a dorit să ajute, şi din a căror vânzare noi vom cumpără copiilor creioane colorate, carioci, acuarele, licenta de windows şi tot ce mai este posibil şi necesar.
Am creat un album cu aceste accesorii pe care vă invităm să îl vizionați, iar dacă ceva este pe placul dumneavoastră sau poate doriți să faceți un cadou unui om drag, noi vă aşteptăm să îl cumpărați! (doar în Bucureşti )
Prețurile vor fi afişate la fiecare accesoriu în parte.
Dacă cineva doreşte să ofere o sumă mai mare, noi vă mulțumim anticipat!
Dacă sunt persoane care doresc să doneze fără să cumpere, vă punem la dispoziție contul echipei noastre CCU (Clubul Câinilor Utilitari) RO05INGB0000999906479936

Pentru mai multe detalii şi informații legate de strângerea lucrurilor necesare copiilor vă stau la dispoziție ALINA CHEROIU 0762 467 303 şi BOGDAN DURLA 0724 577 056
Spor la cumpărături şi donații!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini