joi, 1 decembrie 2016

Dog waiting for Santa

Harry Tavitian - Rise up, Romanian!

targ la ambasada Germaniei 9.12.

Aveti pofta de ceva dulce sau poate pur si simplu cautati cadouri de sarbatori pentru cei dragi? Va astept la targul de Craciun de la ambasada Germaniei pe 09.12 intre orele 16-20 sa incercati prajiturele facute in casa si nu numai!/ Are you in the mood for something sweet or just looking for presents? See you at Christmas Fair at German Embassy on 09.12 between 16-20 to try my cakes and many other things!
https://www.facebook.com/events/1158468887570744/

alt targ

Sambata si duminica, 3,4 decembrie, va asteptam la Mos Nicolae la ~ Trocuri, targuri, targoveti~ cu daruri minunate, creatii colorate, cadouri creative, pentru copii mici si "copii" mari.

Sambata veti putea gasi cadouri pentru copii si un workshop surpriza, la care acestia pot participa, pentru ca dumneavoastra sa aveti timp liber. Tot in aceasta zi, veti avea si posibilitatea de a dona rechizite si dulciuri pentru copilasi. (vom reveni cu informatii).

Duminica suntem pregatiti cu daruri pentru noi, cei mari, jazz si blues, intr-o atmosfera calduroasa.

Pe langa obiecte colorate si emotie, ne vom delecta simturile cu mancare gustoasa facuta in casa, vinuri fierte aromate cu rodie si portocale, ceaiuri fierbinti si cocktail-ul casei, Culoarea Rodiei.

Intrare libera&vesela! :)

Pentru expozanti:
Noi va dam o masuta si scaune, voi va aduceti frumusetile, creatiile hand-made, jucariile, decoratiile de iarna, obiectele rare, vintage, creatiile noi, toate, pentru a fi aratate cu veselie vizitatorilor nostri.

Pentru a avea un loc in casa noastra, va asteptam cu un email sau telefon, in care sa va confirmati participarea, pana la data de 1 decembrie, joi. Puteti, deasemenea, sa ne si vizitati pentru rezervarea locului, beatbarumanist@gmail.com, 0748 110 388, 031 425 1173, BEAT bar umanist, C.F Robescu 14, Unirii/Calarasi.

felicitari pentru cateii fam. Sotir

Sarbatorile se apropie!
Cautam, in fiecare an, sa fim cat mai aproape de un Craciun traditional.
Nu va este dor, de vremurile cand gaseati in cutia postala, un semn ca, cineva, s-a gandit la voi? Cateva cuvinte si urari, scrise ordonat pe un carton alb, imaculat si lucios, faceau parte din magia sarbatorilor. Felicitari colorate, alese cu grija pentru cei dragi, erau pastrate vreme indelungata, ca o marturie a dragostei dintre oameni.
Va invit in acest an, sa fim din nou, oameni. Sa scriem cu mana noastra cateva randuri pentru cei dragi. Nu cuvinte scrise pe o tastatura, nu mesaje preluate online. Cuvinte de suflet, din suflet!
Alte zeci de modele, le gasiti pe pagina de licitatii.
www.facebook.com/groups/314018345418242/?ref=bookmarks

Tom Ward with his Old Broken Guitar Amazing Street Performer

SE CAUTA PARINTI DE CRACIUN PENTRU CATEII JURNALULUI UNUI VOLUNTAR

Sarbatorile de iarna ne ofera un motiv in plus pentru a aduce un animalut în casă, insa nu mulți isi permit acest lucru din cauza spațiului, a banilor sau pur și simplu a lipsei de timp.

Unii doresc să le faca o supriza celor dragi cu un cățeluș sau o pisicuta, insa mai mult de jumatate din aceste animale ajung în adăposturi sau abandonate pentru ca familiile s-au grabit fara a fi cu adevarat pregatite. Noi descurajam astfel de cadouri, insa va oferim o alternativa in a aduce un plus de fericire in casa dumneavostra într-un mod responsabil.

Astazi lansam evenimentul "P.A.W.s for Christmas" (Cautam parinti de Crăciun).

Acest eveniment vă va oferi posibilitatea de a adopta virtual un catel de Crăciun. Pentru suma de 50 Ron le puteți asigura cateilor aflati in foster o iarna linistita, cu mancare buna, fân, deparazitari și pipete anti-purici si capuse.

Noi vom posta cateii din foster, unul câte unul, până când fiecare isi va gasi adoptator.

Un caine poate avea mai multi adoptatori virtuali, atat timp cat suma de 50Ron ii este asigurata. De exemplu,un caine poate avea 5 adoptatori, fiecare contribuind cu 10 Ron.

Pentru adoptii / donatii de peste 65 Ron, va puteti alege un cadou din albumul foto denumit: “Cadouri pentru parinti”.

---------------------------------------------------------
The holidays can be a great time to bring a new dog into the house, but not many afford that due to space, money or simply time.

Some want to surprise spouses or children with a new dog or puppy, and more than 50% end up in shelters as their families rushed into bringing home a dog. While we strongly discourage families or individuals from surprising one another with the gift of dog ownership, there are ways to bring a happy holiday addition to your home in a more responsible way.

This year we launch the “P.A.W.s for Christmas” (Parents Are Wanted for Christmas).

This event will give you the opportunity to virtually adopt a dog for Christmas. For the amount of 12 Eur you can make sure the dogs in foster have a peaceful winter, with food, hay, dewormings and spot-on ensured.

We shall post our dogs one by one, until adopters are found for each of them.

A dog can have several adopters until the amount of 12 Eur is reached. For example a dog can have 4 adopters, each contributing with 3 Euros.

For adoptions / donations over 15 Euros you can choose a gift to receive from the “Gifts 4 PAWs” photo album.

o parte din parada de azi

https://www.facebook.com/bountyfair/videos/vb.719394554802122/1240981782643394/?type=2&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1480489241377357

recomandari pentru acest sfarsit de saptamana

http://www.cotzoblog.ro/recomandari-de-weekend-in-bucuresti-1-5-decembrie-2016/

DIY 5 Decoratiuni de Craciun ❄ Christmas Decorations | AndreaStyles

Palatul Noblesse - Noblesse Palace Christmas Fair

Noel

http://socialagenda.ro/event/marche-de-noel-targul-cadourilor-de-designer

pranzul verde in beneficiul animalutelor ROBI

Prânz Verde #2:
Mâncăm, Donăm, Salvăm

14.00 - 17.00
sambata

la macaz bar coop mosilor 106

Cu mare bucurie te invităm la a doua ediție a Prânzului Verde, un eveniment deschis tuturor celor care iubesc animalele și mâncarea bună. Te așteaptă o atmosferă relaxată, un bar cinstit și feluri vegane delicioase.

Gătește mâncarea ta vegană preferată și vino s-o împarți cu noi sau oferă o donație minimă de 10 lei și mănânci ce vrei! Suma strânsă va fi donată adăpostului ROBI pentru îngrijirea și tratamentul animalelor fără stăpân.

Din grijă pentru mediul înconjurător te încurajăm să-ți aduci propria farfurie și furculiță și să limitezi plasticul folosit.

Poftă bună!

*Non-veganii curioși sunt bineveniți!
*Mâncarea trebuie să fie gătită de tine, nu cumpărată, și să excludă orice produs animal (carne, lactate, ouă, miere)
*Scrie ingredientele pe care le-ai folosit pentru fiecare fel sau chiar adu rețeta!





It is with great joy that we invite you to the second edition of the Green Lunch, an event open to everyone who loves animals and good food. A relaxed atmosphere, an honest bar and delicious vegan dishes await!

Cook your favourite vegan food and come share it with us or make a donation of minimum 10 lei and eat anything you like. The money will go towards treating sick homeless animals and comforting the cats and dogs of ROBI shelter.

Out of consideration for the environment we encourage you to bring your own plate and cutlery and limit the use of plastic.

Poftă bună!

*Curious non-vegans welcome!
*The dishes must be cooked by you, not bought, and must not contain animal products (meat, dairy, eggs, honey)
*Write down all the ingredients you have used for each meal or even bring along your recipe!

sa dam o sansa si piselor mature

 Daisy a noastra era ciudatica, nu suporta barbatii, avea personalitate, era retrasa, dar s-a adaptat cu drag si rabdare si cu sprijinul fetitei ei, Maisie
asadar recomand asemenea adoptii

Asociatia pentru protectia animalelor HOPE
15 fetite si baietei de toate culorile si modelele: tigrati, portocalii, negri, tricolore, dar mai presus de toate, suflete care au fost salvate din strada unde le-ar fi asteptat frigul, foamea, bolile, accidentele si intr-un final sfarsitul dureros si previzibil... toti acesti minunati copii cu blanita sunt in cautarea unei casute cu iubire. Cei mai multi dintre ei au fost salvati din strada cand aveau cateva luni, au avut fratiori si surioare care au plecat rand pe rand la casute noi si au familii minunate ... din pacate lor nu le-a suras norocul, timpul a trecut, ei au crescut, iar sansele de adoptie scad pe zi ce trece. Si ei si noi asteptam un miracol - oameni responsabili si iubitori care vor sa ofere o sansa unei pisicute care nu mai este un pui de cateva luni.
O pisica adulta nu se adapteaza la un nou mediu? Nimic mai fals! O pisicuta adulta nu va fi afectuoasa cu noua familie? La fel de fals! In schimb ceea ce este adevarat este faptul ca o pisicuta adulta este mai echilibrata decat un pui, jucausa dar fara sa fie invaziva si evident mai putin stricatoare cu lucrurile din casa.
In concluzie, oameni buni ... adoptati o pisica adulta sau chiar doua, pisicutele sunt animale sociale care isi doresc si compania unui seaman de-al lor. Daca aveti deja o pisicuta si doriti sa-i aduceti un companion, cu atat mai bine intrucat toate pisicutele din acest album sunt prietenoase atat cu omul dar si cu alte pisicute si chiar cu cateii. Adoptand una din blanloasele noastre, nu ii veti face doar ei o mare bucurie, dar indirect, salvati o alta pisicuta care se afla in strada si care ne asteapta sa o salvam.
Toate pisicutele din acest album sunt vaccinate si sterilizate si au varste cuprinse intre 1 an si 2 ani.
Adoptia se realizeaza la apartament in Bucuresti, cu responsabilitate, stabilitate si iubire autentica fata de animale.
Contact: asociatia.animale.hope@gmail.com

targ producatori = persoane cu dizabilitati pe Platoul Amzei

Găzduim în acest weekend producători de bunuri alimentare şi nealimentare, realizate artizanal şi din ingrediente naturale şi bio, de către persoane cu dizabilităţi.
Vă invităm să fiţi alături de noi şi de organizatorii târgului, pentru a sărbători împreună ziua de 3 Decembrie.
Prezenţa Dumneavoastră va aduce multă bucurie în sufletele noastre şi ale beneficiarilor evenimentului.
Vă mulţumim.
"În data de 3 decembrie, la nivel mondial, se celebrează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. 3 decembrie este cunoscută la nivel internaţional drept o zi plină de semnificaţie, un prilej de reafirmare a valorilor şi drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilităţi, o zi care reuneşte sub acelaşi scop instituţii, persoane cu dizabilităţi şi organizaţii din domeniul dizabilităţii.
Anul acesta, Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități (ANPD), alături de parteneri publici şi privaţi, persoane cu dizabilităţi, doreşte să marcheze importanţa acestei zile printr-o serie de evenimente care să contribuie la poziţionarea cu prioritate a problematicii dizabilităţii pe agenda socială.
Printre temele propuse spre dezbatere cu ocazia acestei zile, se numără: educaţie incluzivă, mobilitate şi accesibilitate, precum şi angajare în muncă a persoanelor cu dizabilităţi.
Agenda evenimentelor prilejuite de această zi specială debutează cu „Targul unităților protejate”, care va avea loc în perioada 3-5 decembrie pe platoul din Piața Amzei, București. Prin intermediul acestui târg ne dorim să creştem vizibilitatea formelor de angajare protejată (unităţi protejate) şi să subliniem rolul economiei sociale în angajarea persoanelor cu dizabilităţi." din comunicatul de presă al ANPD


https://www.facebook.com/events/983126755127176/

TARGUL DE CRACIUN Sibiu 2016

Japan Is Changing How We'll Grow Old (360 Video)

idei pentru pisicari

http://pentruanimale.ro/blog/index.php/cand-stapanul-nu-i-acasa-pisica-merita-distrata/

Aurora Toma: Pregăteşte şi tu un cadou pentru ShoeBox

Aurora Toma: Pregăteşte şi tu un cadou pentru ShoeBox:    Fetelor, 1 decembrie e ziua noastră specială, a românilor, dar şi data la care debutează campania ShoeBox în 2016. Dacă nu aţi aflat î...

Best Christmas Songs of All Time ~ 2016 Playlist

8 HOURS of Relaxing Music for Cats and Kittens!

Dark Materia - The Picard Song (Original 1999 Version)

50 great captain picard quotes

Patrick Stewart: 'I'd Bring Back Picard Only For A Very Good Reason' Say...

Picard speech: comparing Khan to Hitler

Foto travel: Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia (1): Sala...

Foto travel: Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia (1): Sala...: S-a scris mult și încă se va scrie despre momentul 1 D ecembrie 1918. Este firesc, oricine ce ar spune, reprezintă unul dintre cele mai glor...

Chic Inquest: Evenimente pentru weekend XXXIV & weekend vlog

Chic Inquest: Evenimente pentru weekend XXXIV & weekend vlog: Salutare tuturor,  Este primul weekend de decembrie, luna cadourilor a început în mod oficial și, dacă nu ați plecat din oraș, vă invit la...

Imi pasa: Așa cum a fost

Imi pasa: Așa cum a fost: România de-altădată Colecții și Colecționari Înscrisuri de toate felurile Reclame S-a folosit, evident cu ig...

Lounge Hits - The Best of Lounge Music

singuratate sau egoism

depinde din ce punct de vedere  privim ...

nu inteleg de ce lumea se cramponeaza de traditii... esti femeie...treci la cratita/fa copii ... ai o varsta ... de ce nu te casatorest/muti etc

traim alte vremuri

putem comanda mancarea deci nu mai trebuie sa gatim, nici macar nu e necesar sa stim, nu doar ca ne scutim de o corvoada (aprovizionare, mizerie etc)

nu e nevoie sa faci copii, ba chiar trebuie sa cumpanesti bine daca si cand, caci timpul + sanatatea +costurile reprezinta problemele de baza
in plus, poti ajuta alti copii
da, imi plac copiii, dar ai celorlalti si nu vad vreun impediment

poti sa traiesti relaxata singura cat ai chef caci poti avea multe hobby-uri (calatorii, targuri&expozitii, fapte bune etc) ori poti sa traiesti cu oricine cat e bine apoi ne vedem de viata ...nu e musai sa te legi fiind prea complicat/riscant nefiind garantat pe viata

nu e nimic ciudat in a locui cu cei dragi decat sa stai singur si sa-ti rezolvi toate problemele, ba sa si platesti aiurea utilitati, impozit etc iar animalutele sa-ti stea singure cand ai alt program ori sa nu le poti avea

trebuie sa te bucuri de fiecare clipa nestiind ce-ti rezerva viata, nu trebuie sa amani actiunile, nu e bine sa ai regrete, mai bine sa faci ceva decat sa te intrebi cum ar fi fost daca procedai altfel/luai atitudine, idealul e sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale si sa ai taria sa-ti recunosti eventualele erori, sa nu dai in cei din jur doar ca sa te afli in treaba sau pentru satisfactia altora, mai bine ajuti pe cineva decat sa ramai nepasator sau sa te porti rautacios, niciodata sa nu-ti fie rusine cu tine/cu stilul tau/cu cei dragi tie, mai bine sa te bucuri de bani si sa-i folosesti judicios decat sa-i economisesti fara perspectiva (imbatranesti, intervin alti factori, alte suferinte etc) ori sa-i pierzi gratie viciilor dar nici sa-i risipesti platind doar pentru marca ...

soarta bat-o vina

ce poti zice/face? cum i  te poti impotrivi? oare chiar te poti pune de-a curmezisul? sau totul tine doar de noroc?

tragedia aviatica in care au pierit jurnalisti si aproape o intreaga echipa de fotbal ... in afara posibilitatii aparitiei unei defectiuni ... unii nu au mai efectuat deplasarea din varii motive ...autoritatea aviatica le-a schimbat planurile si vietile indrumandu-i sa aleaga aceasta varianta ...1 portar scapase dar a murit la scurt timp dupa ce a vorbit la telefon cu sotia ... in timp ce o alta echipa de fotbal cunoscuta a zburat fara probleme cu ceva timp in urma cu aceeasi aeronava

accidentul auto provocat de 1 sofer cel mai probabil drogat care a omorat 5 oameni intr-o statie RATB ... unii nici nu ar fi avut ce sa caute acolo, altii poate ar fi scapat ... dar.... iar el a primit 5 ani+obligare plata despagubiri+alocatii

panoul publicitar electoral care a lovit cativa pietoni omorand 1 batran intr-o intersectie cu cateva zile in urma pe cand vantul sufla in rafale ... sa mai zici ca nu te omoara guvernantii! desi era vorba despre bannere pe 1 schelet ... dar izbitura a fost prea puternica socul caderii fiindu-i fatal batranului


balcoanele cazute in timpul furtunii asteptand reabilitarea ... dar si daca ar fi fost reabilitat blocul la cum se executa lucrarile...nu se schimba situatia

accidentul in lant produs pe autostrada ... ori preintampinam ori o lasam balta ... daca incerci sa respecti regulile nu e bine caci ceilalti nerespectandu-le provoaca nenorociri

procese identice, unele castigate definitiv, altele castigate in fond si pierdute in calea de atac

procese fara sanse, castigate si procese pierdute desi exista practica/era evident de partea cui e dreptatea

la japonezi pisicile negre sunt considerate aducatoare de noroc; ele n-au nicio vina ca ceilalti le  asociaza  cu superstitiile gen 13, marti etc

pisoancele noastre: Daisy&Maisie (pe facebook) ce sanse ar fi avut dar Daisy s-a luptat sa traiasca si s-o ingrijeasca si pe Maisie, a avut noroc sa fie gasita de oameni buni si sa fie tratata, iar apoi sa ajunga la noi desi avea ceva probleme de adaptare, iar scumpita ei fetita nabadaioasa (luata cu oferta gen hai si ea sa pornim tot cu 2 daca asa am facut si prima oara, ca la supermarket) distrugea tot ...insa acum sunt niste splendori rasfatate...mici vedete....pusomodele...iar noi am avut noroc deoarece Daisy juri ca e reincarnarea lui Patuta, decedata de tanara.... 


asadar noroc/ghinion/soarta?!

sigur ca unii suntem ceva mai norocosi, dar niciodata nu trebuie sa uitam cine/cum suntem si de unde am plecat, caci niciodata nu se stie care ne va fi soarta si incotro ne va indrepta pasii, iar fara sanatate oi sustinerea celor dragi nu conteaza restul, caci banii nu rezolva tot





Romania, pas cu pas - Un film de FLORIN ANDREESCU - trailer

Santa's Elves Making Toys

Santa's Elves Making Toys: A never before behind the scenes look at Santa's Elves making toys for Christmas at the North Pole.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini