Postări

Se afișează postări din august 30, 2017

Ash - Mosaïque (Original Mix)

Imagine

Fading Soul - Ωrion (Original Mix)

Imagine

Rita Wilson - All I Have To Do Is Dream

Imagine

All i have to do is dream - Fourteen - Remix

Imagine

interesant

Do you know anyone who complains a lot?
Read more: https://goo.gl/BlfGI3

si Corina Ilie aka Fetita cu chibrituri hand-made are nevoie de sprijin pt animalutele salvate

Corina Ilie Hi. I need help (financial and adoption) in the following rescue cases, due to the fact that the vet and foster bills overwhelm me (I have my own 5 senior male cats and a 14 years old dog, each with different unresolved and delayed health problems):
- 1 grey male cat, Carol, found 2 months ago at the hospital where I was recovering from a back fracture; I had him treated for 10 days (I also had to carry him on the stairs while having my own pains at the back, knee and hand), neutered, discovered he is FIV positive, then sent him to foster, he was ill again, the vet did some blood tests and x-ray (his kidneys have some chists), again perfusions; the bills only for him are over 350 Euros until now, and this is huge for me (I live alone, with only one salary). Starting September, I will have to put him again in pension (paid foster) with 65 Euros/month, due to moving from that place. The other possibility is to discard him on the street, at that hospital where I…

help....S.O.S......

Zerbineta Ozcan1 minut · Pentru cei care ati cerut un nr de cont să donați cateilor doamnei Petra RO 98 ING B 0000999906772754 ron Va multumim pentru cât de puțin cu speranta ca vom putea ajuta animalutele aflate în mare nevoie
Imagine
Imagine
Imagine

sprijiniti proiectul Plaja dizabilitati

Imagine
AlergpentruAutism
DISTRIBUIE ❤️ Povestea unui suflet special ❤️ Lidia
De fiecare data cand stau de vorba cu Lidia am un nod in gât de emoție. Uit sa respir cand povestesc cu ea.Ți se face sufletul ghem la vorbele ei
Povestea ei începe astfel:
"M-am născut vanata cu cordonul ombilical răsucit de doua ori in jurul gâtului, la 3 ani am suferit o operație grea si niciun doctor nu mi-a garantat ca voi trai, iar dupa câțiva ani am fost la un pas de a ma îneca in Mureș, putin a lipsit sa nu fiu lovita si de o masina.
La 14 ani stiam ca o sa ajung in scaunul rulant. Am ajuns la 25 de ani. Alții primesc buletinul, eu am primit diagnosticul de: distrofie musculară progresiva"
Prima data am aflat despre Lidia cand am citit un articol despre o prezentare de moda de către modele aflate in scaunul rulant.
Puteam sa aduc o persoana cunoscuta care sa reprezinte imaginea proiectului meu, însă in Lidia ma regăsesc cel mai bine, ma inspira si îmi da forta sa me…

impresionant

"VA IUBESC... OAMENI!"
Asta ne-a transmis Corbu, ieri, in parc! Chiar daca oamenii l-au mutilat pe viață, el se bucura la fiecare mangaiere! Nu uraste pe nimeni! Ce exemplu de omenie de la un caine...
Click aici pentru intreaga poveste!
https://m.youtube.com/watch?v=UYqstpg8Ths&feature=youtu.be
Imagine
Imagine

chei

http://viataprinfotografie.ro/index.php/2017/08/23/cheile-corcoaiei/

http://www.patruzari.ro/cheile-nerei-taramul-cascadelor/

deco idee

Imagine
Say goodbye to boring tiles!
http://bit.ly/2uUPi2e

alt grup de shopping in beneficiul animalutelor

Ioana Sotir a distribuit un grup.1 minut Ileana-roxana Gavrila si Angela Raluca Gavrila sunt doua surori, doua doamne care au salvat sute de caini si salveaza in continuare. Hranesc zeci de caini, au casa plina de animale, la cabinete veterinare si in foster.....peste tot caini si pisici. Nimeni nu le ajuta sau sunt prea putini cei care o fac.
Poate aruncati un ochi pe pagina lor unde au la vanzare cateva produse, sau poate le ajutati cu ceva banuti.
Multumesc!
www.facebook.com/groups/168634056995429/?multi_permalinks=228248341034000&notif_t=group_activity&notif_id=1504043423535795

numar exceptional al revistei Femeia

https://www.femeia.ro/revista/revista-femeia/revista-femeia-editia-lunii-septembrie

recomand si interviurile

iar de la rubrica Femei de admirat - filele 18-20 - povestea Katharinei Scheidereiter  manager CSR  si sponsorizare (corporate social responsability) la Kaufland Romania


09.09. Sell your stuff in Labrint Concept Store

Te-ai plictisit de lucrurile pe care le ai?
Iti doresti sa scapi de lucrurile pe care nu le mai folosesti, dar, totusi, nu le-ai da gratis?
Dulapul e plin dar tot nu ai ce sa pui pe tine?
Vrei haine noi pentru care sa nu platesti mult?
Iti plac "comorile" ieftine?

Daca raspunsul este afirmativ, la macar, una dintre intrebari te invit la un super targ, fie ca vrei sa vinzi fie ca vrei sa cumperi!

Targul este realizat in parteneriat cu Labirint care ne pune la dispozitie locatia lor din Splaiul independentei nr 42 44( zona Izvor). Ai timp pana pe 9.09.2017 sa-ti faci curat in dulap dar ai grija sa nu arunci nimic. Ce tie nu-ti mai place pentru altcineva este comoara!

Daca te-ai hotarat sa participi ca si expozant, te rugam, sa ne confirmi prezenta la numarul de telefon 0748 987 659 ( Elena Popa).
Tot Elena va ofera toate detaliile legate de event, asa ca nu ezita sa suni!

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea cererilor.

deco genial

This beer bottle cap table was made over a weekend for £60. Video courtesy of Matt Giles https://goo.gl/2fBYPU

proiect parc terapeutic plaja destinat persoanelor cu dizabilitati

Imagine
AlergpentruAutism - Adrian Gemanaru · DISTRIBUIE❤️Exista in Constanta, Romania❤️Parc Terapeutic
PRIMELE IMAGINI ! Prin intermediul Facebook si al prietenilor mi-am facut cunoscut proiectul. Am nevoie de SHARE-ul tau ca acest proiect sa fie cunoscut de cat mai multi oameni ce doresc si vor sa se implice.
Am avut curaj sa pornesc la drum pentru a realiza un parc terapeutic destinat persoanelor cu dizabilitatidirect pe plaja. Am gandit deja primele ateliere ocupationale:
Pictura pe sticlă direct pe plajă, un panou vertical de sticlă, ce va putea fi pictat de 8 copii în acelaş timp, prin diferite metode: cu pensula, buretele sau chiar cu degetele.
Padurea de bambus reprezinta un instrument muzical gigant, cu o suprafaţă de peste 20 mp. Este o adevarată pădure de bambus, prin intermediul căreia copiii îşi vor putea crea propriile melodii doar prin lovirea beţelor de bambus.
Cascada pe plaja direct pe plajă o cascadă în mărime naturală, iar copiii …

ce a patit Ana Maria Florea Harrison cu Aventurile lui Riki plagiat tocmai intr-un manual

Ana Maria Florea-Harrison a distribuit postarea ei.22 august la 01:11 · Cand imi e greu sa accept ca lumea poate fi oribila si ca eu, vreau, nu vreau, trebuie sa traiesc in ea, si cu ea, sufar. Dar respir, ma uit in jur si nu spun nimic. Ma uit doar si respir. Adesea ma uit la documentare. Ador documentarele, ma invata ce nu stiu. Preferatele mele sunt despre Al Doilea Razboi mondial. Invata despre suferinta, despre infamie, despre rezistenta. Slava domnului, lumea asta oribila e mai putin oribila decat lumea aceea. Dar nedreptatea porneste de la intamplari apparent banale. Nu spui nimic o data, de doua ori, de trei ori si tot asa pana te obisbuiesti sa umbli cu fruntea plecata, nu cumva sa isti un scandal si lumea sterila sa spuna: ce, tu nu stii ca asa merg lucrurile? Tara de cacat, auzi, si lumea trece mai departe la fel de sterila.
Asa ca eu ma uit la documentarele mele si-mi imaginez o voce cu accent BBC care spune: And She Stood Up. Yes, I am standing. Head strai…